Ruimtebesparende deur

donderdag 29 april 2021

Nicole van Innic Ontwerpen van ruimte had vorige week een Duitse online cursus over toegankelijke badkamers. Het was erg leerzaam en praktisch. Nog niet eerder hadden wij deze ruimtebesparende deur gezien van Küffner. Het is een deur die makkelijk vanuit een rolstoel te openen en te sluiten is. Maar ook een oplossing als je niet zoveel ruimte hebt voor een gewone brede draaiende deur. En daarmee is het dus een alternatief voor een schuifdeur. Met als voordeel dat deze deur wel in de sponning sluit. Uiteraard kun je de zichtbare scharnieren in de deur misschien niet zo mooi vinden.

Maar we zijn eigenlijk benieuwd of er mensen zijn die deze deuren al uit de praktijk kennen. En beste rolstoelgebruikers en/of mensen uit de professionele zorg of mantelzorgers, wat vinden jullie hiervan? Zou dit kunnen werken?

#toegankelijk #raumspartür #Küffner #wheelchair #barrierefrei #accessible #Gabana #zorg #rolstoel #levensloopbestendig Kronenberg #bedenkersenmakers #vakmanschap #meedenken #Sijbers #Sijbersbouwentimmerbedrijf #bouwbedrijf #verbouwing #verbouwen #hierwerkt #Innicontwerpenvanruimte #interiordesign #ontwerpenvanruimte #hierdenktmee

Terug naar overzicht
Ruimtebesparende deur