Wie zijn wij

Wij zijn Sijbers Bouw- en Timmerbedrijf. Van het oorspronkelijke timmerbedrijf dat we ooit waren, zijn we uitgegroeid tot een modern allround bouwbedrijf, gespecialiseerd in verbouwing, renovatie en onderhoud. Of het nu gaat om kleine renovaties of grootschalige verbouwprojecten, nog steeds is vakmanschap onze belangrijkste pijler. Het mooie is: u kunt ons voor bijna alles inschakelen. Van A tot Z. Van sparringpartner en adviseur tot uitvoerder en begeleider van uw verbouwings- of renovatieproject.

Kiest u voor Sijbers, dan kiest u voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Voor mensen die hun vak met passie uitoefenen. En die hun liefde voor “de bouw” niet onder stoelen of banken steken. Ons team bestaat uit ervaren vaste krachten die allemaal zijn opgeleid tot (all-round) timmerman. Ze zijn creatief en goed in improviseren. Eigenschappen die zeker bij verbouw en renovatie uitstekend van pas komen, omdat je vooraf niet altijd weet wat je gaat tegenkomen. Tegelijkertijd zijn onze mensen overtuigd van het belang voortdurend te blijven overleggen met de opdrachtgever. Van de eerste schets tot de laatste spijker. Want juist dát maakt van ons bedrijf de betrouwbare sparringpartner waar u op kunt bouwen!

"We werken met een hecht team van vaste medewerkers, zodat we het bouwproces de aandacht kunnen geven die nodig is"

Hoe wij werken

Een verbouwing of renovatie is een hele uitdaging, daarbij kunt u vast wel wat hulp gebruiken. Wij helpen u in 5 stappen om uw woonwensen waar te maken.

U vertelt ons uw wensen
- Stap 1 -

U vertelt ons uw wensen

Wonen is persoonlijk. Elke woonwens is uniek. Daarom vindt de eerste afspraak plaats bij u thuis. Hier maken we kennis en vertelt u ons uw wensen.

Wij denken met u mee (en vooruit)
- Stap 2 -

Wij denken met u mee (en vooruit)

Samen vertalen we uw idee naar een concreet plan. We helpen u om door uw bestaande woonsituatie heen te kijken en de sterke punten van uw huis te zien, maar ook de kansen voor verbetering. Daarbij zetten we onze expertise en ervaring graag in om indelingen en oplossingen aan te dragen waarmee uw woonwens het beste tot zijn recht komt.

Wij doen ons huiswerk
- Stap 3 -

Wij doen ons huiswerk

We gaan voor u aan de slag en bereiden de stappen voor die nodig zijn om uw woonwens te realiseren. Naast het ontwerp is de begroting een belangrijk onderdeel. Hierin worden alle mogelijke uitvoeringsopties opgenomen. Door alle onderdelen (ontwerp, begroting, planning, maar ook bijvoorbeeld inschakelen samenwerkingspartners) op meerdere momenten af te stemmen zorgen we ervoor dat u de betere keuzes kunt maken.

Aan de slag met de uitvoering
- Stap 4 -

Aan de slag met de uitvoering

Onze vakmensen voeren de werkzaamheden uit volgens plan. Tijdens de uitvoering stemt Marcel Sijbers de grote lijnen af, evenals zaken die tot aanpassing van de gemaakte afspraken leiden. Enige overlast is onvermijdelijk bij bouwwerkzaamheden, maar we doen ons uiterste best om de hinder zoveel mogelijk te beperken.

Het werk is klaar!
- Stap 5 -

Het werk is klaar!

Zodra het werk klaar is, vindt de eindoplevering plaats. We streven ernaar om tijdens de eindoplevering geen opleverpunten meer te hebben. Alles wordt meteen tijdens de bouw opgelost. Bij de eindoplevering bespreken we nog eventuele bijzonderheden in de eindafrekening met u. En dan zit de klus erop. Het moment is aangebroken om van het resultaat te gaan genieten!

Meer informatie

Met raad en daad staan we voor u klaar. Vanaf het eerste gesprek tot en met de uitvoering van de bouwwerkzaamheden door onze vakmensen. Wilt u alvast meer informatie, neem dan contact op!

Telefoon:
077 - 467 29 64
Mobiel:
06 - 223 737 83
Email:
info@sijbersbouwbedrijf.nl

Neem contact op

Ons team

We werken met een hecht team van vaste medewerkers, zodat we het bouwproces de aandacht kunnen geven die nodig is.


Duurzame werkplaats en uitrusting

Alleen met goed materiaal kun je goed werk leveren. Dat is onze overtuiging. Wij beschikken over een volledig uitgeruste timmerwerkplaats die is voorzien van alle benodigde machines. En omdat we het belangrijk vinden bij te dragen aan een duurzaam gebruik van grondstoffen, verwarmen we onze werkplaats met een CO2-neutrale installatie en is het dak voorzien van zonnepanelen. Duurzaam denken en doen gaat natuurlijk verder. Het gaat om al onze keuzes, privé en op het werk. Zoals de keuze voor “groene” bouwmaterialen, innovatieve oplossingen, milieuvriendelijker transport. Onze nieuwste bedrijfsbussen behoren bijvoorbeeld tot de zuinigste en schoonste in hun soort, onze personenauto is 100% elektrisch en ons woonhuis wordt CO2-neutraal verwarmd met houtpellets. Met duurzaam ben je nooit klaar, we denken altijd na over hoe het nog beter kan.

Duurzame werkplaats en uitrusting

Onze partners

In de uitvoering van projecten werken wij samen met diverse partners, zoals metselaars, installateurs, stukadoors en tegelzetters. Spreekt onze klantgerichte, duurzame werkwijze u aan en bent u benieuwd of we iets voor elkaar kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor een oriënterend gesprek.

INNIC - ontwerpen van ruimte

INNIC - ontwerpen van ruimte

Zoals u in onze specialisatie Bedenkers en makers kunt lezen, werken wij veel samen met INNIC – ontwerpen van ruimte. Een jong bedrijf dat flink aan de weg timmert op het gebied van het ontwerpen, indelen en aankleden van ruimtes.

Deskundigheid en vakmanschap

Deskundigheid en vakmanschap

Wij zijn lid van Bouwend Nederland en zijn een erkend Leerbedrijf. Daarnaast beschikken wij over Bouwgarant, hét keurmerk in de bouw.