Bedenkers & makers

Verbouwen of renoveren. Een nieuw leven voor uw huis of bedrijfspand. Daar heeft u nog vele jaren plezier van. Maar het is ook een uitdaging. Waar te beginnen?

Begin bij de bedenkers en makers! Als u ons in een vroeg stadium betrekt bij uw plannen, dan denken wij graag met u mee. Wij zijn Nicole Camps, ontwerper van ruimte bij INNIC en Marcel Sijbers van bouw- en timmerbedrijf SIJBERS. Een bijzondere combinatie van dubbele expertise.

Wat Nicole bedenkt, kan het team van Marcel maken. En aan elke bouwvraag aan het team van Marcel, kan Nicole iets extra’s toevoegen. Een verrassend ander idee voor een indeling, mooie materialen, inspirerende oplossingen. Samen maken we het nog mooier. Een ontwerp dat helemaal wordt gemaakt zoals het bedoeld is. Voor een huis of pand dat nog beter bij u past. Een plus een is drie.

Ontwerp en uitvoering ineen, dat betekent óók: kwaliteit en snelheid door korte lijntjes. We overleggen elke stap en u kunt rekenen op heldere afspraken. Van begint tot eind. Persoonlijk én professioneel. Zo zorgen we er samen voor dat uw wensen werkelijkheid worden. Uiteraard kunt u ons ook gewoon los van elkaar inschakelen. Niks moet, alles mag.

Wij zijn bedenkers en makers en wij zijn benieuwd naar uw ideeën.

bd_S20C559301
S20C241201
S20C237001
S20C221901 aangepast (2)
S20C233801