Pitch

maandag 13 september 2021

Op uitnodiging van de Groengroep Sevenum mochten we gisteren samen met Innic ontwerpen van ruimte een pitch houden over duurzaamheid in natuurgebied ’t Laor in Sevenum. We waren onderdeel van de wandeling ter gelegenheid van hun 25-jarig bestaan.

En dat was erg leuk om te doen! Nicole heeft verteld over de impact van woon- en inrichtingskeuzes op het milieu en dat het SUB-model van The Substitute kan helpen om duurzamere keuzes te maken. Marcel vertelde over de waarde van vooruitdenken en een goed plan vooraf en Tom heeft uitleg gegeven over onze kwaliteit en voorbeelden laten zien van duurzame materialen die wij gebruiken.

#groengroep #duurzaam #SUB-model #thesubstitute #Babetteporcelijn #impacttop10 #Sijbers #Sijbersbouwentimmerbedrijf #Kronenberg #bouwbedrijf #Noordlimburg #verbouwing #verbouwen #verbouwing #bouwmensen #bedenkersenmakers #vakmanschap #meedenken #hierwerkt #ruimtelijk #innicontewerpenvanruimte #ruimtelijkontwerp #verbouwplan #verbouwde #verbouwing #Innic #spatialdesign #interiordesign

Terug naar overzicht
Pitch