Nieuwe projecten op de website

dinsdag 22 december 2020
Onze website is weer aangevuld met nieuwe projectfoto’s. Waaronder deze prachtige verbouwing van een boerderij. De bewoners van dit huis zeggen over deze verbouwing:
 
“Thuis is voor ons erg belangrijk en daar speelt huis en erf een belangrijke rol in. Wij hebben een gevoels-visie hoe dat ervaren kan/mag worden, maar de exacte uitvoering daarvan is doorgaans een ontdekkingsreis. Onderweg ontstaat de creatie en we hebben partners nodig om tot een goed eindresultaat te komen. Wij zijn zeer blij met het eindresultaat en het verloop van de verbouwing. Het huis heeft nu een hele andere uitstraling gekregen. Het gaat immers niet alleen om de verbetering en betere isolatie van een nieuw dak. We hebben veel extra belevingswaarde gecreëerd.”
 
Klik hier voor meer foto’s van deze verbouwing. 
#Sijbers #Sijbersbouwentimmerbedrijf #bouwbedrijf #Noordlimburg #nieuwdak #groendus #verduurzamen #isoleren #kalei #redcedar #boerderij #landelijk #rood #gevel #gevelbekleding #verbouwing #Innicontwerpenvanruimte #interiordesign #hierdenktmee #ontwerpenvanruimte #bedenkersenmakers #vakmanschap #meedenken #hierwerkt
Terug naar overzicht
Nieuwe projecten op de website