Een duurzaam dak

dinsdag 15 augustus 2023
In de afgelopen jaren hebben we samen met de bewoners mogen bijdragen aan het volledig opknappen van deze voormalige tuinderswoning.
 
Het dak is bijvoorbeeld volledig vernieuwd en geïsoleerd. Er kwam een nieuwe dakbetimmering van red cedar en een nieuwe dakkapel. De nieuwe donkere deuren en ramen geven de woning een volledig nieuwe, eigentijdse uitstraling.
 
INNIC ontwerpen van ruimte maakte het ontwerp voor zowel de boven- als de benedenverdieping en adviseerden over kleur en materiaal.
 
Kijk voor meer foto’s van dit project op: https://www.sijbersbouwbedrijf.nl/projecten/een-nieuw-uiterlijk-voor-een-boerderij/
 
#Vrijstaand #huis #tuinderswoning #nieuwdak #isoleren #geïsoleerd #redcedar #boeiboord #tuindeuren #aluminium #buiten #houten #eigentijds #sfeervol #sijbersbouwentimmerbedrijf #bedenkersenmakers #hierwerkt #aannemer #verbouwen #vakmanschap #timmerwerk #renovatie #hierdenktmee #Innic #innicontwerpenvanruimte #ruimtelijkontwerp #verbouwingsplan #ontwerp #Limburg #Melderslo #HorstaandeMaas
Terug naar overzicht
Een duurzaam dak