A.s. zondag Greune Mert in Horst

woensdag 22 juni 2022
Aanstaande zondag staan wij samen met INNIC ontwerpen van ruimte op de Greune Mert in Horst. Heel verschillende bedrijven, organisaties en initiatieven zijn daar te vinden onder het motto #wijgaangroen.
 
Weet u welke impact uw keuzes op het gebied van wonen en inrichting hebben op het milieu (in brede zin)? En ook hoe u deze impact kunt verminderen? INNIC ontwerpen van ruimte vertelt over de waarde van vooruitdenken en een goed plan vooraf. En we laten veel voorbeelden zien van onze ontwerpen. Daarnaast kan het SUB-model van The Substitute helpen om duurzamere keuzes te maken bij uw inrichting. Wij geven uitleg over de waarde van kwalitatief goed bouwen en u kunt voorbeelden zien van duurzame materialen die wij gebruiken.
 
A.s. zondag van 11 tot 17 uur in de Merthal: https://www.horstaandemaas.nl/komt-u-ook-naar-de-greune-mert
 
#wijgaangroen #greunemert #horst #horstaandemaas #merthal #duurzaamheid #sustainable #SUB-model #thesubstitute #Babetteporcelijn #impacttop10 #Sijbersbouwentimmerbedrijf #bouwbedrijf #Kronenberg #Noordlimburg #verbouwen #verbouwing #Innicontwerpenvanruimte #interiordesign #spatialdesign #hierdenktmee #ontwerpenvanruimte #bedenkersenmakers #vakmanschap #meedenken #hierwerkt
Terug naar overzicht
A.s. zondag Greune Mert in Horst