We hebben nieuws! 🥳

zondag 8 augustus 2021
“Onze” Tom Ebisch is mede-eigenaar geworden van Sijbers bouw- en timmerbedrijf in Kronenberg. De nu 31 jarige Ebisch werkte in het verleden als timmerman bij het Kronenbergse bouwbedrijf Donders b.v. Inmiddels werkt hij ruim 8 jaar bij Sijbers en heeft daar bewezen meer dan alleen een goede vakman te zijn. Hij volgde diverse opleidingen en werd in 2020 werkvoorbereider/calculator/uitvoerder.
Marcel Sijbers over deze stap: “ Tom is een ontzettend gedreven en getalenteerde jongeman, die zich alle nieuwe uitdagingen in no-time eigen maakt. We hebben een gedeeld beeld van wat belangrijk is voor het bedrijf, de werknemers en hoe we klanten willen bedienen. Over de invulling daarvan en qua persoonlijkheid , vullen we elkaar juist aan. Daarom ben ik ervan overtuigd dat Tom een mooie aanvulling is voor ons bedrijf”.
 
Tom zegt hier zelf over: “Al vanaf het begin dat ik bij Sijbers werk, voel ik me hier thuis. En ja, ik merk dat ik steeds weer stappen wil zetten. Dat ik wil groeien, liefst binnen dit bedrijf. Dus ik ben enorm blij met deze mogelijkheid.”
 
De ontwerpstudio van Marcel’s echtgenote Nicole Camps krijgt ook een plaats in de nieuwe structuur. INNIC ontwerpen van ruimte zet verbouwingswensen van klanten om in 3D ontwerpvoorstellen. Innic en Sijbers werken veel samen als “bedenkers en makers” en zijn ook los van elkaar in te schakelen.
 
Tenslotte is het hele team het afgelopen jaar versterkt door de komst van een aantal jonge twintigers en kent daardoor een mooie mix van generaties.
 
#Sijbers #Sijbersbouwentimmerbedrijf #bouwbedrijf #Noordlimburg #bedenkersenmakers #vakmanschap #hierwerkt #hierdenktmee
Terug naar overzicht
We hebben nieuws! 🥳